Treasure your skin,
 every moment, 
every day

Elke huid is anders. Daarom is het belangrijk om te weten waar jouw huidtype behoefte aan heeft en je gezichtsverzorging daar zorgvuldig op af te stemmen. Investeren in de juiste verzorging is een must, maar welke past er nu perfect bij jouw huid? Daar adviseren wij van Skin Art jou graag in. 


Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat Huidverbetering, Cosmedische Huidtherapie en Wellness combineert.

Doeltreffende Huidverbetering

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. 
Wist je dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën! 
 Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense wellnessbeleving!

BAG-IN-BOTTLE SYSTEEM

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Zo verbeteren we jouw huid tot op het hoogst haalbare niveau!

THE ART OF SCIENCE AND NATURE

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden wij belangrijk! 
Cenzaa werkt met 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. 

Ons doel: samen met jou het hoogsthaalbare resultaat bereiken en jou te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Het verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
 Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa de discovery box (het 6 stappenplan) ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet je precies welk product je wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd je aan jouw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. 
De discovery boxen zijn er in 7 verschillende varianten. Wil jij weten welke box er bij jouw huidtype past? Kom dan langs in de salon.