Diensten

Treat your skin to a new level


Get that glow!

De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze huidverbeterende behandeling is geformuleerd om helderheid, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen pigment, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid. 

Wist je dat Vitamine C veel voordelen heeft voor je huid? 
Het beschermt je huid tegen UV-straling en vrije radicalen zoals stress, milieuverontreiniging, rook en slechte voeding. Het stimuleert  de aanmaak van collageen, vermindert pigment en kleur oneffenheden, werkt ontstekingsremmend en verbetert ook nog is het herstelvermogen waardoor je huid stevig en egaal wordt.

Tijdens deze behandeling gebruiken we de eeuwenoude massage techniek Gua Sha de nieuwste beauty trend! Daarvoor gebruiken we een massagetool die gemaakt wordt van bijvoorbeeld Jade of Rose Quartz edelstenen.

𝗙𝗮𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗚𝘂𝗮 𝗦𝗵𝗮 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝘁𝘀

 • Vermindert vochtophopingen in het gezicht en donkere kringen rondom de ogen
 • Stimuleert lymfedrainage waardoor afvalstoffen en giftstoffen afgevoerd worden
 • Lift en verstevigt de gezichtspieren
 • Stimuleert de bloedcirculatie >>> hello natural glow!
 • Vermindert spierspanning in het gezicht & nek
 • Ontspant


Reiniging, huidanalyse, 3-in-1 Vitamine C peel, onzuiverheden verwijderen, Gua Sha massage, masker, hoofdhuid massage, vitamine C ampul, en dagverzorging 


+/- 55 minuten                                                €79,-

Glo2facial : Geneo basic

De revolutionaire OxyGeneo technologie heeft een uniek drievoudig effect: zuurstofverrijking, microdermabrasie en infusie van actieve werkstoffen. 

Reinigen, behandeling met OxyGeneo (3-in-1 facial met milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie), werkzame stoffen insluizen met Ultrasound, masker, dagverzorging en SPF

+/- 45 minuten

€ 89,-Glo2facial : Geneo Anti-aging 

Reinigen, behandeling met TriPollar (radiofrequentie voor versteviging & verminderen rimpels), behandeling met OxyGeneo (3-in-1 facial met milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie), werkzame stoffen insluizen met Ultrasound, gezichtsmassage, dagverzorging en SPF.

De Geneo Tripollar (radiofrequentie) technologie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Tevens spannen uitgerekte collageenvezels weer terug op, waardoor een huidverstrakking gerealiseerd wordt. Het resultaat is een vermindering van rimpels en lijntjes. Deze behandeling is aan te raden in kuurverband voor langdurig effect. +/- 60 minuten

€ 125,-

Kuur van 6 behandelingen 10% korting op het totaalbedrag 

Geneo Tripollar mini face lift 

De Geneo Tripollar (radiofrequentie) technologie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Tevens spannen uitgerekte collageenvezels weer terug op, waardoor een huidverstrakking gerealiseerd wordt. Het resultaat is een vermindering van rimpels en lijntjes. Deze behandeling is aan te raden in kuurverband voor langdurig effect.

Reinigen, behandeling met TriPollar (radiofrequentie voor versteviging & verminderen rimpels), afsluiten met dagverzorging en SPF

+/- 30 minuten

€ 59,-
Kuur van 6 behandelingen 10% korting op het totaalbedrag

Skinbomb

Deze behandeling is een intensieve work-out voor je huid!

Bestaat uit Cenzaa’s signature cleansing, een diepte reiniging met de Mandelico Glow peel die dode huidcellen op milde maar doeltreffende wijze verwijdert. Pakt tekenen van huidveroudering aan, verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow. We creëren een zuurstofimpuls door de Spicy skin shock; een revolutionair gezichtsmasker dat de celactiviteit stimuleert. Zorgt voor maximale doorbloeding en optimale opname van actieve werkstoffen in de huid. Perfect dus om daarna de skin-bommetjes (360 SKINCODE ampullen) aan te brengen wat direct zorgt voor 100% zichtbaar resultaat. 
Tot slot doen we een bindweefselmassage om de huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Zo stimuleren we de elasticiteit, het collageen, creëren we meer volume en verminderen we fijne lijntjes en rimpels. Ook worden afvalstoffen afgevoerd en de doorbloeding gestimuleerd. Hello skin glow! +/- 45 minuten                                                €75,-
Kuur van 5 behandelingen 10% korting op het totaalbedrag 

Acne & clearify

Tijdens deze behandeling wordt er een fruitzuur peeling gebruikt, waardoor we de huid intensiever kunnen behandelen en reinigen. Positieve effecten van de fruitzuur peeling zijn het verminderen van oneffenheden, acne (littekens), grove poriën en het verbeteren van de hydratatie in de huid. Daarnaast werkt het ook nog ontstekingsremmend en wordt de hoornlaag van de huid verdund.

Reiniging, dieptereiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, powerserum en 24-uurs crème.


+/- 55 minuten                                                €65,-

Derma peel Therapy

Een fruitzuur behandeling waarbij we verschillende huidproblemen kunnen aanpakken. We werken met Glycolic acid (gewonnen uit suikerriet) lactic acid (melkzuur) en mandelico (amandelzuur). Deze hebben het vermogen om door hun kleine moleculaire structuur (met name de Glycolzuur) het diepst door de huid te dringen. Hierdoor is de huid in staat om van binnen uit te gaan verbeteren.

Wat doen fruitzuren? 

 • stimuleren celvernieuwing
 • hydrateren
 • verminderd rimpels
 • verminderd oneffenheden
 • ontstekingsremmend
 • goede invloed op acne(littekens) en grove poriën 
 • blekend effect bij pigmentstoornissen
 • zorgt voor een natural glow!


+/- 45 minuten                                               €70,-

Kuur van 3-6 behandelingen 10% korting op het totaalbedrag 

Botuline shock therapy

De natuurlijke mini-facelift! Deze luxery anit ageing behandeling is jouw nieuwe verslaving. Tijdens deze behandeling ligt de focus op lijntjes en rimpels.


Skin check, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, bijwerken van de wenkbrauwen, spicy skin shock masker (stimuleert de cel-activiteit en verbetert direct de doorbloeding en geeft de huid een zuurstofimpuls), ampul, bindweefselmassage, ampul, Botuline Beauty masker, hoofdhuid massage, powerserum, suprême look oogcrème en 24-uurs crème+/- 75 minuten                                                € 92,50

Keep it calm 

De behandeling voor de couperose, rosacea of de gestreste huid.

Heb jij last van roodheid, ontsierde adertjes, vochtophopingen of harde bultjes? Dit zijn typische symptomen van een couperose en/of rosacea huid. Tijdens deze behandeling gaan we de huidbarrière herstellen, kalmeren en beschermen waardoor alle symptomen aangepakt worden en zichtbaar verbeteren en er een comfortabel gevoel optreedt.


De effecten van de behandeling: 

 • Biedt direct vermindering van roodheid, zwelling en verlichting bij irritatie en ontstekingen
 • Werkt kalmerend en weerstandverhogend 
 • Werkt op celvernieuwing
 • Herstelt het vochtgehalte van de huid


+/- 60 minuten                                                € 75,-

Dermapen (microneedling)

De dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidaandoening beschadigd wordt. Hierdoor kan er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen  bereikt worden.

De behandeling is geschikt voor

 • Huidverjoning
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Littekens
 • Acne
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken


+/- 30 minuten   
Gezicht                                                         € 135,-
Kuur van 3-6 behandelingen 10% korting 

Gezicht, hals & decolleté                          € 175,-
Kuur van 3-6 behandelingen 10% korting op het totaalbedrag 

Whitening & Brightening

Heb jij last van pigmentstoornissen door zonschade, zwangerschapsmasker (melasma) of ouderdomsvlekken? Dan is deze kuur perfect voor jouw huid! Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek om te kijken wat we voor jouw huid kunnen betekenen.

De kuur bestaat uit een intake, 3 chemische peelings afgewisseld met 3 microneedling behandelingen uitgevoerd met de Dermapen 4. Behandel frequentie 2-4 weken tussen de behandelingen.

De effecten van de behandeling:

 • Werkt op celvernieuwing
 • De huid wordt egaler en gladder
 • Verminderen van pigment

Let op deze kuur kan alleen uitgevoerd worden in de maanden Oktober tot en met April! In de zomer periode is dit niet mogelijk ivm de zon.


Kuur                                                               
 € 500,- 
+ een advanced sun spf 50 t.w.v €26,95 cadeau

Bio peel

De bio peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling. Een mix van verschillende kruiden bevat waardevolle aminozuren, vitamines, mineralen en enzymen. Een behandeling die effectief zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, de huid sterk ontgift en tegelijkertijd de huid een boost geeft door de hoge concentratie aan werkstoffen.

De bio peel zorgt voor

 • Cel vernieuwing
 • Intensieve voedingsbooster
 • Fijnere poriënstructuur 
 • Verbetering van een huid met onzuiverheden
 • Gladdere huid en verzacht rimpeltjes
 • Kalmeren van een onrustige huid
 • Verhelderen van hyperpigmentatie


De behandeling kan eenmalig ingezet worden voor een detox en booster voor de huid. Of in kuurverband om verschillende huidproblemen aan te pakken.

+/- 45 minuten                                               € 67,50,-

Kuur van 3-6 behandelingen 10% korting op het totaalbedrag 

Bio peeling rug

Reiniging, bio kruiden peeling, onzuiverheden verwijderen en een masker.

+/- 40 minuten                                               € 45,-

Just relax

Advanced skincare

Skin check, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage tijdens het masker, powerserum, suprême look oogcrème en 24-uurs crème.

+/-  45 minuten                                              €47,50

Relaxing moments 

Skin check, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, bijwerken van de wenkbrauwen, massage, masker, hoofdhuidmassage, powerserum, suprême look oogcrème en 24-uurs crème.

+/- 60 minuten                                               €62,50

Cenzaa Men

Skin check, geurreis, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, bijwerken van de wenkbrauwen, massage tijdens masker, powerserum, suprême look oogcrème en 24-uurs crème.

+/-  45  minuten                                             €47,50

Teenager treatment

Korte behandeling speciaal voor de tiener huidjes. Waarbij de focus wordt gelegd op het reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden. Ook wordt er nog een masker aangebracht.

+/- 30 minuten                                                 €35,-
Tot 16 jaar

Upgrade jouw behandeling

Speciaal maskers

- Nutri care vitamine gold masker €20,-
- Botuline beauty masker €20,-
- Botuline look oog masker €15,-
- Oog masker €10,-

Skin boost ampoule

- Timeless caviar €10,-
- Intense firming €10,-

- Dark spot corrector€10-
- Renofrutin €10,-
- Violin  €10,-


Harsen /epileren

- Wenkbrauwen €10,-
- Boven lip €7,50
- Boven lip & kin €10,-
- Kaaklijn €15,-

Verven

- Wenkbrauwen of wimpers €10,-
- Wenkbrauwen & wimpers €15,-

Semi Permanente Make-up 

Ombre Brows

Nieuwe opzet                                                 € 350,-
Inclusief perfectie behandeling binnen 6 weken.

Ombre Brows Intake

Twijfel je of dit wel iets voor jou is? Kom dan langs voor een vrijblijvend consult. Waarin we jouw wensen bespreken, kleur bepalen en waarin ik jou alle nodige informatie over de behandeling uitleg.

Ombre Brows touch up 

Touch up binnen 12 maanden                      € 100,-
Touch up binnen 18 maanden                      € 150,-
Touch up binnen 24 maanden                      € 175,-

Lash treatments

Lash Lift

Waarbij de natuurlijke wimpers worden gekruld en gelift waardoor ze optisch langer lijken. Resultaat is 6-9 weken zichtbaar. Inclusief verven en lashbotox. €52,50

Combi Lash Lift + Henna brows 

Waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden en de wenkbrauwen geverfd worden met henna €72,50

Russian Volume

LET OP ER WORDEN GEEN NIEUWE WIMPERKLANTEN MEER AANGENOMEN!

Nieuwe set 2D-6D wimperextensions €90,-

Refill binnen 2 weken €35,-
Refill binnen 3 weken €45,-
Refill binnen 4 weken €55,-
Refill binnen 5 weken €65,-
Na 5 weken wordt er een nieuwe set berekend

One by One

LET OP ER WORDEN GEEN NIEUWE WIMPERKLANTEN MEER AANGENOMEN!

Nieuwe set one by one wimperextensions €80,-

Refill binnen 2 weken €32,50
Refill binnen 3 weken €40,-
Refill binnen 4 weken €47,50
Refill binnen 5 weken €55,-
Na 5 weken wordt er een nieuwe set berekend

Wimpers verwijderen

€12,50

Brow treatments

Brows to go

Epileren, waxen en bijknippen €17,50
Icm een behandeling €10,-

Brows complete

Epileren, waxen, bijknippen en verven €22,50
Icm een behandeling €15,-

Brows tinting

Wenkbrauwen verven €12,50
Icm een behandeling €10,-

Brows & Lash tinting

Wenkbrauwen & wimpers verven €22,50
Icm een behandeling €20,-

Brow Henna

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haartjes, maar ook de huid verft. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten en blijft tot 6 weken op de haartjes.

Inclusief stylen van de wenkbrauwen €30
Icm een behandeling €27,50 

Verhinderd of wil je jouw afspraak verzetten? Graag 48-uur van te voren afmelden anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.